Marko Škugor ponovo u Lisinskom ususret Danu žena!

Marko je u nekoliko godina postigao izuzetno puno i postao veliki ljubimac publike koju je na prečac osvojio. Dokaz njegove uspješne karijere su i njegova brojna gostovanja po Sloveniji gdje je imao koncerte u prestižnim dvoranama poput Arene Stožice u Ljubljani, dvorane Tabor u Mariboru...

Marko najavljuje i proljetnu turneju za 2019. godinu u Splitu, Zadru i Rijeci, te veliku ljetnu turneju po Jadranu!

Publika gladna kvalitetne glazbe i istinskog pjevačkog umijeća hrli na njegove koncerte, a repertoar pjesama, izniman talent i prijateljski odnos prema publici čine njegove koncerte večerima za pamćenje. U Lisinskom Marku će se pridružiti naša iskonska diva Zorica Kondža.

S velikim nestrpljenjem čekam svoj drugi koncert u hramu kulture, pogotovo iz razloga što je prošlogodišnji koncert bio rasprodan čak 12 dana ranije! Bit će to zaista jedna posebna mediteranska večer, s pomno odabranim repertoarom, fenomenalnom gošćom, ali i brojnim drugim iznenađenjima. Jedva čekam 05.03. i ponovno druženje u najljepšoj dvorani u Hrvatskoj!- rekao je Marko.

U 2018. godini Marko je u izdanju Scardone predstavio i svoj drugi studijski album "Samo s tobom sam upoznao ljubav" nazvan prema njegovom velikom hitu kojeg je otpjevao s Oliverom Dragojevićem.

Marka Škugora publika od milja zove šibenskim Joseom Carrerasom, što samo za sebe govori o njegovim glasovnim sposobnostima. Markovi fanovi već znaju da njegov impresivan vokal oduševljava na svakom nastupu, a stajaće ovacije i pljesak koji ga prati tijekom cijele pjesme postali su dio njegovih izvedbi.

Branimir Digilog