Spektakl na Trgu bana Josipa Jelačića: Veličanstveni ulazak u Novu godinu s 4 tenora

Nakon niza rasprodanih koncerata u prestižnim koncertnim dvoranama širom Hrvatske, 4 tenora završavaju 2018. godinu u Zagrebu s velikim  novogodišnjim koncertom na Trgu bana Josipa Jelačića. Publika će ovaj put na pomalo drugačiji način ući u Novu godinu uz kancone i arije koje u izvedbi naša 4 tenora, vjerujemo, nikoga neće ostaviti ravnodušnim! Tenori će ulaskom u Novu 2019. godinu na našem najvećem trgu predstaviti i svoje novo ime:

"4 TENORS"

pod kojim već nastupaju u inozemstvu i najaviti svoj izlazak van granica Hrvatske.

Nakon velikog koncerta u Areni Stožice gdje su oduševili sve prisutne, u nešto manje od mjesec dana odradili su nekoliko koncerata. Nastupili su u Dubrovniku, koncertnoj dvorani Lisinski, Kostreni, Nedelišću i na rivi u Splitu gdje su oduševili zahtjevnu splitsku publiku i još jednom pokazali zašto su velika koncertna atrakcija.

Danas će zapjevati od 22:30 do ponoći na glavnom zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića uz pratnju orkestra od 10 članova i tako nas sve zajedno uvesti u 2019. godinu!

Svoj glazbeni put 4 tenora započeli su svojim prvim nastupom 2016.godine kada su bili gosti klapama u Lisinskom. Na tom koncertu oduševili su publiku koja ih je ispratila stajaćim ovacijama. Uslijedio je niz rasprodanih koncerata gdje god su se pojavili, a vrhunac karijere su nastupi u Zagrebu u "Ciboni" sa revijskim orkestrom Zagrebačke filharmonije i koncert u Ljubljani u Areni Stožice s kojim su zablistali u Sloveniji te izazvali veliki interes za svojim nastupima.

Branimir Digilog